8 bit heroes – Dine nye favorit superhelte og bedste mennesker i verden

8 bit heroes

8 bit heroes er en nydannet gruppe af superhelte, som har fået supernaturlige kræfter og på den måde kan slå ihjel. Det er ikke fordi de er specielt gode til det alligevel. Det er mere fordi de er de eneste der har sådanne kræfter. Det er faktisk helt ekstraordinært vil jeg nok sige. Det er ikke noget jeg har set før, udover på fjernsynet og der er det jo ikke virkeligt.

8 bit heroes kan redde verden, men også lave vape væske

Det er faktisk spøjst hvor mange ting 8 bit heroes kan og at de så vælger nogle helt trivielle at lave. Det er jo ikke specielt at lave vape væske. Faktisk er det fuldstændig normalt, i forhold til at de kan spy ild og løfte 10 etagers bygninger. Jeg forstår det dog godt lidt. Altså hvem har lyst til at være SÅ anderledes HELE tiden. Det er der nok ikke så mange der kan klare og derfor laver de ting som kan få dem til at føle sig lidt normale også. Det er ikke fordi deres væske er skide godt, men det er faktisk ikke dårligt i forhold til mange andre steder. Jeg er da i hvert fald en lille smule imponeret over deres hurtighed indenfor produktionen. Det er jo virkelig hurtigt at de har opstartet deres virksomhed og blevet en etableret del af market indenfor vape entusiaster.

8 bit heroes kan en masse forskellige ting

Men hvad kan de her 8 bit heroes egentlig udover at være hurtige til at starte en virksomhed. Jeg har hørt at en af dem blev bidt af en kobra. Derefter ventede han 7 dage og 7 nætter før den døde. Han kunne simpelthen bare omvende effekten og slå slangen ihjel i stedet for ham. Det var altså en af de farligste og med dødbringende slanger i verden, men der var ingen nåde for den. Den skulle dø. Derudover har jeg også hørt historier om den ene pige i 8 bit heroes. Hun skulle være en kæmpe hoe. Det er noget med hendes genetik, som er lidt speciel, hun kan nemlig ændre størrelsen på hendes “sjove” dele af kroppen. Det betyder jo altså bare at hun har meget let ved at blive attraktiv for sådan ca. alle mænd der er straight.

 

Det er altså den legendariske oktokant, som virkelig er igang med at sætte verden i kog. Jeg vil skrive mere om det en anden dag. Vi ses i næste uge.