ADAX Skuldertasker er en rigtig mandemagnet

adax skuldertaske

Det her er ligesom en modsat f***emagnet. Det er en rigtig mandemagnet. ADAX Skuldertasker viser virkelig mændene omkring dig, at du ved hvad du vil have og ved hvordan du får det. Det er en taske der skriger, JEG ER KLAR OG DU SKAL TAGE MIG, altså på den gode måde, selvfølgelig.

Som kvinde har du brug for et par ADAX Skuldertasker

Det er ligemeget, hvor attraktiv du er, det er vigtigt med en ADAX Skuldertaske, for virkelig at få den ønskede opmærksomhed. Hvis du skal gøre det rigtig godt skal du have mere end én taske. Dvs. du har et par ADAX Skuldertasker liggende derhjemme og skifter mellem dem, dagligt. Det er vigtigt, at have forskellige, fordi det er ikke alle der passer til dit outfit, hver dag. Du skal derfor have en der passer til det outfit du har på lige den dag. Derfor skal der flere ADAX Skuldertasker til, for at leve op til mændenes krav. Det er selvfølgelig kun ved de helt “deluxe” fangster, hvor du skal bruge dine ADAX skuldertasker. Generelt kan du bruge normale skuldertasker. Det er kune ved de fyre, som kun vil have guld med hjem, hvor du skal tage dine ADAX-køb med. Det er nemlig noget nogle fyre tænker på, altså om du har en fed skuldertaske og om du ved hvordan man skal sætte den sammen med tøjet.

Hvad med en tur i byen

Hvad siger du til tage en bytur, med en fed skuldetaske? Det lyder ikke dumt, vil de fleste nok mene. Det er jo en mulighed for at vise sig frem, hvilket er noget kvinder elsker. Især hvis de selv synes de ser godt ud, så skal der ud og blive kigget på.
Der er også piger på den skole jeg går på der gør sådan. Tager warpaint på, bare for at gå i skole. Det er lige i overkanten, vil mange mene, men der er nok ikke nogen der har klaget endnu, hvilket jeg godt kan forstå. Det er ikke dårligt at have udsyn over en flok opmærksomhedsafhængige tøser. Især hvis de har en eller flere ADAX skuldertasker, så er man nemt fanget i deres edderkoppespind.
Det handler ikke kun om, at der skal kigges på en, men også at man får et selvtillidsboost, hvis man føler sig attaktiv. Det er videnskabeligt bevist (måske).

I hvert fald er skuldertaskerne fede og det er en god ting.

Skriv et svar