Capella flavors er en af de førende indenfor væske til vapes

capello flavors

En af capella flavors har jeg haft den nydelse at prøve og jeg har ikke kunne tænke på andre. Det er en helt anden boldgade når man snakker om smag og væske til sin vape. Der er helt sikkert ikke mange producenter, som kan hamle op med capella flavors. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

Capella flavors er en rigtig spiller smag

Hvis du er en rigtig spiller, bruger du naturligvis capella flavors. Det er en naturlov. Det er lige fra den dag man bruger disse smage bliver man en spiller. Det er ikke bare en normal spiller, men en af det rigtig store. Jeg ved det fra erfaring. Det er næsten magi kan man kalde det, fordi det er så hurtigt og sikkert. Jeg ved ikke helt hvad det er for en naturlov men den er i hvert fald sikker. Der er mange forskellige smage og væsker fra capella. Nogle af dem smager ligeså sødt, som honning eller sukker, mens andre er sure eller skarpe i smagen. Det er alt sammen meget godt, men jeg har en helt sikker favorit, som hedder bubblegum. Det smager af en blanding af sur og sød. Det er en helt sikker vinder for mig. Jeg er nemlig ikke stor fan af bare at suge søde dampe. Der skal helst være nogen der neutraliserer det en lille smule.

Capella flavors ved hvad de laver

Der er ikke mange retailers der sælger de her forskellige smage fra capella. Det er en god strategi fra capellas side af, fordi det øger efterspørgslen af dem, hvis de er gode selvfølgelig. Hvilket de er. Det er derfor at flere og flere efterspørger dem og begynder på den måde at kunne hæve prisen, for at det bliver ved med at være et ekslusivt produkt i forhold til de basic produkter, som man kan finde alle steder. Jeg er personligt smask forelsket i capella flavors lige for tiden. Det er en af de bedste og klassiske væskeproducenter, bare fordi deres smage kan tilfredsstille enhver smag. Så længe der kan puttes nikotin i og det smager ligeså godt som det gør lige nu, kan jeg ikke klage. Jeg er superfan af den her form for væskeproducent. Det er en sikker producent i både kvalitet og smag. Der er ikke en eneste gang hvor jeg har været skuffet over denne virksomhed.

Det er min mening om dette og du er meget velkommen til din egen.