Danmarks første online Nilfisk forhandler

Billigkoste.dk er den ældste webshop i branchen. Med sine 31 år på bagen, og 15 år som webshop, har de et udgangspunkt der gør dem til en attraktiv leverandør af rengøringsmaskiner- og artikler.

 

Webshoppen har et omfattende sortiment bestående af 2.000 varenumre fordelt på kategorier så som: Nilfisk maskiner, måtter, pensler, rengøringsmidler, klude og meget mere.

 

Skal man etablere én intern rengøringsafdeling, kan man klare hele sit indkøb et sted. Billigkoste. Hvis man er utålmodigt anlagt, er Billigkoste stedet man skal handle. Med sin fragtgaranti og 1 dags levering (på langt de fleste varer), får man stillet en garanti og fragtsikkerhed.

 

Sine 15 års erfaring som webshop, gør at Billigkoste differentierer sig fra sine konkurrenter. På de 15 år har de lært hvad der tæller, og hvad de skal fokusere på, for at gøre sine kunder tilfredse. Det giver dem et udgangspunkt der sikrer hurtig levering, rådgivning af høj kvalitet og glade kunder – gang på gang.

 

Billigkoste.dk / Kappers Agentur startede i 1989 med Ole Kapper. Han startede som traditionel kørende sælger, hvor han kørte ud til mange forskellige typer af virksomheder og solgte sine varer. Sortimentet tog udgangspunkt i koste, men udviklede sig hurtigt til pensler, måtter og børster. Et sortiment der tog sæt i de produkter, som dem han besøgte efterspurgte. Det er den dag i dag stadig udgangspunktet for hans sortiment – for hvorfor skulle man sælge produkter, som ingen ønsker at købe?

 

Siden 2010 er en række konkurrenter startet. De sælger lignende sortimenter, men formår trods deres års erfaring ikke at levere hurtigt. Køber man ved en konkurrent, skal man forvente en leveringstid på 2-4 dage mere, end hvis man køber dem hos Billigkoste.dk.

 

Mange af de tilfredse kunder der har handlet på Billigkoste.dk, har erfaret at hvis man skal bruge seriøs rådgivning, bliver røret først lagt på, når den rette maskine er fundet og kunden har fundet den helt rette løsning for deres vedkommende. Alle der har modtaget rådgivning af Ole i forhold til maskiner, har været glade, lettede og tilfredse. I nogle tilfælde har de ringet med et ønske om et køb af en stor gulvvaskemaskine, hvor de er blevet forbudt at købe så stor en dyr maskine og fået klar besked om, at behovet ville blive dækket af et traditionelt moppesæt.

 

De har ikke været i tvivl om, hvorvidt det kunne betale sig at ringe inden man købte. Der har været en besparelse på over 10.000 kr. + moms.

 

Hersker der en tvivl, kan man med fordel tjekke Billigkoste.dk’s trustpilot, hvor anmeldelser med disse oplevelser ikke er et særsyn.