Et webshop abonnement gør alting nemmere

Webshop abonnement

Webshop abonnement eller selv vedligehold?

Står du som så mange andre og skal have lavet en webshop? Så vent et øjeblik med bare at købe den dyreste løsning, du kan finde og forvent at den aldrig skal pilles ved igen. Med et webshop abonnement betaler du et lille oprettelses gebyr og derefter en fast lavt månedligt beløb for vedligehold, opdateringer og udvidelser. Du sikre dig også  at det altid er en professionel der håndtere backend på din webshop, så der ikke sker nogle uheld. En anden fordel ved at have en professionel ind over er, at de ændringer du gerne vil have lavet, går live meget hurtigere, da vedkommende sandsynligvis kan gøre arbejdet på en brøkdel af den tid, du selv ville skulle bruge på det. Med et webshop abonnement slipper du altså for det tekniske ansvar.

Er et webshop abonnement dyrt?

Hvis du opretter et webshop abonnement så betaler du typisk et opstarts gebyr, som kan ligge på alt imellem 500-600kr og helt op til 10.000kr hvis du finder et dyrt webbureau, for opsættelse af din webshop. Derefter betaler du et fast beløb per måned, og alt efter hvor stor din shop er, og der skal laves mere vedligehold, koster det typisk imellem 500kr og 3000kr. Med et hav ef webbureauer derude i verden kan det godt betale sig at se sig omkring, og indhente flere tilbud, da du oftest vil kunne spare penge, i forhold til det første tilbud du finder.

Hvad får man for sit startbeløb?

Det første opstartgebyr man betale, dækker ofte over en lang række af ting du får med. Det indebære typisk ting som hosting og webhotel, hvilket man jo ikke kan undvære. Så får du typisk også en designskabelon der kan blive tilpasset efter dine ønsker. Så får man stort set også altid et SSL certifikat med, så ens hjemmeside er sikker. Nogle gange kan man være heldig at få en opsætning af firmamail med oven i pakken.
Selvfølgelig får man også opsat sin webshop, ellers giver det ikke så meget mening at købe et webshop abonnement.