Glas til honning – hvor hulan skulle du ellers putte honningen

glas til honning

Som jeg har tidligere har sagt, skal man altid være forberedt. Det er også derfor at jeg allerede nu, selvom jeg ingen bier har, har anskaffet mig glas til honning. Det er ikke engang fordi jeg har planer om at skaffe mig bier nogensinde. Det er jo bare for en sikkerheds skyld, at jeg har dem. Hvad nu hvis jeg blev tvunget til at have bier, så skal jeg da være forberedt på det.

Glas til honning er jo en nødvendighed

Det er ikke engang fordi jeg havde tænkt på at man kunne bruge de her glas til andet end honning. Det kan man så godt nok, har jeg fundet ud af. Jeg er i hvert fald fan af at putte andre ting end honning i mine glas. Det er jo så heller ikke optimalt for mig at bruge mine glas til honning. Det ville betyde at jeg skulle til at indkøbe en masse honning og derefter overføre det til mine glas til honning. Det er jo ikke det smarteste i verden vil jeg gerne sige. Det er dog noget jeg sikkert godt kunne finde på at gøre vil jeg da ikke skamme mig over at fortælle. Det er jo en del federe at kunne sige at glassene er nogen jeg havde i forvejen og jeg bare snublede over en masse honning. Det er jo lige meget om det passer eller hvad, det lyder jo cool nok – så er det jo næsten min egen honning også.

Hvad ville du bruge dit glas til honning til?

Jeg har også nogle venner som er lidt underlige med deres glas til honning. Det er sådan at de godt kan lide at putte deres tis i glassene. Det er deres form for en prank, men det er også ret klammo for at være ærlig. De tror altid at de kan få nogen til at drikke deres tis fordi det er fra et honningglas. Det er der dog ikke nogen der har gjort endnu, hvilket også vil være mærkeligt hvis de gjorde. Det er ikke ligefrem noget normalt at blive bedt om at drikke hvad der er i et honningglas. Jeg ville med det samme blive skeptisk i hvert fald. Med det samme ville jeg sige nej tak, eller i hvert fald få vedkommende til at drikke noget først. Det er en sikker måde at teste drikken på. Hvis ham der giver den ikke selv vil drikke den, skal du nok heller ikke.

Skriv et svar