Google Ads – nok noget af det mest irriterende ved internettet

google ads

Jeg ved godt at Google og alle mulige andre har brug for at tjene penge. Det er også helt fair, men det ændre ikke på at det er skide irriterende, som googleforbruger, når der dukker reklamer op. Jeg har en idé om at det er noget med det har Google Ads halløj at gøre. Jeg er rasende – men kun nogle gange.

Google Ads er naturligvis en nødvendighed

Jeg kan selvfølgelig godt se at Google Ads er en god ting for virksomheder. Det er nødvendigt for firmaer at vise sig steder folk er. Et sted folk helt sikkert befinder sig er på internettet, nærmere betegnet, Google. Det er selvfølgelig derfor denne form for reklame er over det hele. Det ændrer bare ikke på at det kan være træls, som uskyldig internetbruger at blive belemret med reklamer hele tiden. Det er surt show kan man sige.

Derudover er det også fedt nok, fordi det er en af det måder man kan finde nye produkter, som kan købes. Det er en god måde at finde alternativer også. Google kigger nemlig tit på din søgehistorik og finder ting der ligner dine tidligere søgninger. Så hvis du ville have et par jeans fra timbaland, viser de måske jeans fra et andet mærke senere.

Ligemeget hvad er det træls

Jeg synes ligemeget hvad er det kan være irriterende at jeg skal kigge på ting fra steder jeg aldrig ville drømme om at bruge penge på. Det er derfor jeg har været så smart at faktisk downloade adblocker. Det er en lille ting der skjuler alle de reklamer der dukker op på sider man besøger. Det er skide smart især på YT, da man aldrig skal vente på at se en video nu.
Jeg har dog somme tider lidt dårlig samvittighed over at bruge adblockeren, da det gør at dem der har lavet videoerne ikke får penge for at jeg ser deres videoer.

Jeg er dog fuldstændig ligeglad når det kommer til hjemmesider, som har reklamebannere ude i siderne. Det er jeg kold overfor. Der skal ikke poppe ti tusinde reklamer op, når jeg vil ind på en enkelt hjemmeside. Sådan er det bare.

Jeg er fortaler for Google Ads, don’t get me wrong. Jeg er vild med at nogle firmaer vokser og bliver store stjerner pågrund reklamer og PR-arbejde. Det har min respekt fuldstændigt.

Det er og har været mit syn på reklamer, have en god weekend folkens.