Hvilke busselskaber i Sønderjylland

Busselskaber i Sønderjylland

Hvad er busselskaber i Sønderjylland? Hvad er de der busselskaber overhovedet og hvad kan man bruge det til? Hvorfor findes de og hvem har opfundet det? Kan de hjælpe i den forestående krig imod Beerus, Ødelæggelsernes gud? Alt dette får du at vide i det kommende læsestof.

Hvad er de busselskaber i Sønderjylland

Busselskaber i Sønderjylland er selskaber der har med busser at gøre. Generelt kan det være nogen ligesom Sydtrafik, der ejer en masse busser og lader dem køre rundt i nogle zoner. Disse zoner kan være navngivet, zone 1, zone 2, zone 3, etc.

Hvis man går og roder med ingenting at lave, kan man jo passende spare sammen til en bus og starte sit eget. Hvis priserne er bare lidt mere humane, end hos Sydtrafik vil det blive en kæmpe succes. Generelt bliver busselskaber i Sønderjylland brugt til at køre rundt omkring i Sønderjylland. Det er en temmelig god idé og ikke mindst miljørigtig idé at køre bus, istedet for personbil. Der bliver udledt meget mere Co2 af personbiler, end af en bus. 42 siddepladser i en bus og 30 ståpladser. Dvs. 72 personer i én bus. I forhold til de 72 biler der ellers skulle køre rundt. Det ville også gøre trafikken i landet til en kræft, der bare vil bliver større og større. Vi bliver jo flere og flere mennesker.

Hvorfor er de her?

Hvorfor er der busselskaber i Sønderjylland? De er der som forklaret tidligere, fordi de skal transportere mennesker fra A til B og fordi nogle mennesker ikke har bil, eller tænker på miljøet. Opfinderen af et busselskab er en gut, ved navn Niclas Petersen, en rigtig klovn faktisk. Han kunne ikke engang køre selv. Hvilket var grunden til at han opfandt det, han kunne simpelthen ikke klare at skulle tage kørekort.

Vigtigste spørgsmål. Kan busselskaber i Sønderjylland hjælpe os i den snart forestående krig, imod Beerus, ødelæggelsernes gud? Kort svar, ja, men hvor meget? Ikke meget. De har jo ikke nogen krigere, med ekstraordinere kræfter. Hvordan så? Jamen med transport selvfølgelig, der skal jo være nogen til at transportere de sårede og de kæmpende. Egentlig kan man tænke på det som 2. verdenskrig, hvor de sårede hele tiden blev kørt til væk og til “the line”, altså frontlinjen.

Men i hvert fald, kan jeg konstatere at busselskaber i Sønderjylland er en god idé og det er godt det er til. De hjælper mange til, f.eks. folk uden bil og klimaet.

 

Skriv et svar