Køkkenrengøring – kvinderne der har pengene i orden og forstår luksus

køkkenrengøring

Vi lever i en mandschauvinistisk verden og kvinderne skal have tilpasset sig til den, på en eller anden måde. Det kunne f.eks. være at du kunne have klaret hele din køkkenrengøring selv. Jeg vil dog anbefale, at du lader en mand klare det. Det er nemlig sjovt at lade en mand, klare en “kvindes” arbejde, haha. Læs videre hvis du synes det samme som mig, det kan også være at jeg kommer frem til et andet svar til sidst.

Køkkenrengøring – det typiske kvindearbejde

Hvis du er noget af en feminist og gerne vil vise det, skal du klippe dig korthåret. Det er naturligvis ikke det eneste du skal gøre. For at du kan vise dig som en rigtig feminist og få noget respekt af dine medmennesker skal du også være skide irriterende. Det gør du naturligvis kun på en måde. Sig at du vil snakke med en overordnet, hvis der er noget der gør noget imod dig eller siger dig imod. Derudover skal du også kunne forsvare dig, ikke fysisk, men med ord. Det er dog ikke ord med mening i sig, men bare sig “dumme svin”, eller skrig dem du ikke kan lide lige op i hovedet. Det hjælper hver eneste gang, hvis du altså ikke kan vinde en verbal dyst. Så snart din modstander har fejet dine lamme synspunkter af banen, ændrer du bare kampen. Det er lige pludselig ikke en kamp om hvem der har ret. Det er nu blevet en kamp om hvem der kan lave mest larm og se mest sindsforstyrret ud.

Tilbage til pointen

Jeg mener dig stadig, at mænd også godt kan gøre sig nyttige og tage den køkkenrengøring. Hvad jeg ikke mener er, at det er feminisme ikke at lytte til begge sider af en sag. Det giver ikke mening at man kæmper for at alle er lige, hvis man ikke vil lytte til den anden side, som også skal kunne sige noget.
Det hjælper altså ikke at være den, som kan skrige højst, hvis det for dig til at se ud som om du ikke ved hvad du vil eller kan.

Der kan man bare se. Jeg har ændret mit synspunkt. Men det er derfor at jeg tænker køkkenrengøring kan gøres af begge køn. For der er kun 2 køn, mænd og kvinder. Jeg mener dog også at begge køn er lige og bør kunne sige lige hvad de har lyst til så længe det ikke skader nogen.

Skriv et svar