Luftfoto i København – Unikke billeder

luftfoto København

Jeg fik en idé om at få taget et luftfoto i København – og den idé var en rigtig god en af slagsen. Resultatet blev meget bedre end forventet, det blev helt perfekt. Det er helt utroligt hvilke unikke og utrolig gode billeder man kan tage via dronerne. Det er helt sikkert noget jeg varmt kan anbefale.

Få et smil på læben

Den anden dag viste jeg mine veninder mit luftfoto over København, og de var vilde med det. De synes det var en spændende ting jeg havde undersøgt, og de var helt vilde med resultatet, ligeom mig selv. Vores venindegruppe bor lidt ude for København. Vi bor alle relativ tæt, og vi kunne på mit luftfoto over København se alle vores husstande. Dette var mega fedt at se, da vi alle kun bor et par gader væk fra hinanden. Det gav mange smil og grin med på vejen, da vi fik genskabt mange minder fra en af vores byture nogle få år tilbage. Tænk en gang, hvem havde troet at mit luftfoto i København skulle genskabe minder som  disse?

Den perfekte løsning til en gave

Eftersom mine veninder synes at dette luftfoto i København var så utrolig sjovt, har jeg selv tænkt mig at få taget nogle flere som gaver. Det er en anderles og sjov gave, som helt sikkert vil skabe minder for dem du vil give dem til. Jeg tror især dette er en gode gaveidé til det ældre publikum. Disse er normalt svære at give gaver til, og jeg tror dette er den perfekte løsning. Et luftfoto over København, eller det område som lige passer til jeres behov, vil helt sikkert være et hit. De kan sammenligne med hvordan det så ud dengang de var børn, og de kan se udviklingen i deres by og så videre og så videre.

Mangler du en anden udendørs service? Læs om algerens her

Meget mere end kun luftfoto

Det er ingen hemmelighed at mit luftfoto over København blev en stor success. Meget større end jeg selv havde regnet med. Jeg er allerede blevet så bidt af disse luftfotograferinger, at jeg allerede går med tanken om flere. Dronerne kan nemlig også lave videoer, reklamefilm osv. Derfor tænker jeg på at få lavet en video over det område hvor mig og mine veninder bor, og vise den til dem som en overraskelse. Jeg tror det kunne være rigtig fedt, og især om 10 år. Så kan vi nemlig se tilbage på hvordan det så ud dengang, og endnu engang få genskabt minder.

Skriv et svar