Mangler du en algerens i Køge?

algerens køge

Går du derhjemme og bøvler med de forbandede alger, som så mange gange før? Du er ikke den eneste. Heldigvis er der kommet en ny mulighed for at få dem under skovlen én gang for alle. Algerens Køge. Renoverflade.dk kommer til undsætning med deres algerens til Køge.

Algerens til Køge – heldigvis

Har du prøvet at gå derhjemme og hygge dig – måske i flere år har du gået i din egen verden. MEN VENT. Så ser du det. Det værst tænkelige for alle mødre – i alle aldre. Alger. Alger alle vegne på din terrasse, på dit tag, ja selv på din lækre “nye” cykel, kun 15 år gammel. Hvad foregår der, er hvad de fleste starter ud med at tænke. Hvad der foregår, min kære, er at du er under angreb. Et angreb fra en flere tusinde år gammel pestilens. Dine ejendele og din bolig er under belejring fra algernes hære.
Normalt vil denne belejring være nemt for fjenden at vinde. Du har dog et hemmelig våben. Algerens i Køge. Heldigt for dig, at du bor i sådan en central by, at renoverflade.dk har fundet på at lige præcis du er vigtigt nok til at redde. Det eneste du skal gøre er altså at tage din mobiltelefon. Tast nummeret til Renoverflade. Sige ordene, algerens Køge, hurtigt tak. Renoverflade-holdet fræser ud af døren, for at redde dig fra algepestilensen.

Forbandelsen fra fortiden

Mange videnskabsmænd har faktisk fundet ud af, at alger ikke burde være mulige, rent videnskabstænkeligt. Deres DNA er ikke noget man har hørt om før og nogle kloge hoveder har faktisk spurgt forfatteren for Harry Potter, Ringenes Herre og Alien og de kender noget til dette.
Algerens Køge er altså blevet det eneste modsvar til denne “ting”. Man ved ikke hvad det er, eller hvorfor den er kommet for at genere menneskeheden. Det er også derfor at verdens bedste videnskabsmand, har udtalt sig om at han tror det kan være en forbandelse fra jernalderen eller vikingetiden. Dengang var der jo stadig heksekoner og magien fandtes stadig dengang. han har ikke fundet noget videnskabeligt til at bakke op om denne påstand, men når man er så klog som ham behøver man vist heller ikke sådan noget. Jeg er i hvert fald redde til at tage hans ord som gode varer og bare bede til de højere magter til at jeg ikke får fortidens forfærdelser at smage.

 

Skriv et svar