Slikposer var et hit blandt de helt unge

slikposer

Slikposer som præmier

Her i weekenden afholdte vi en fodboldturnering for bør i alderen 10-12 år, og i den forbindelse havde vi indgået en aftale med en online slikbutik. De mødte op på boldbanerne med 2 store slikbode som de kunne sælge fra og samtidigt lavede de små blandet slikposer som alle deltagere fik som en “deltager præmie”. Både forældre og bør var henrykte over initiativet. Fra forældrenes side er det bare nemmere at motivere sit barn til at gå mere til den i kampene, og samtidigt holde gejsten oppe i dem. Fra børnenes side, sååå ja – det er slik.

Et langvarigt sammenarbejde

Efter at vi fik afsluttet weekends “slikcup” som den så fint er kommet til at hedde, ville ejeren af slik butikken gerne snakke med os. Det viste sig at de gerne ville gøre det til en fast ting, at være en del af vores små tuneringer, så jeg tænker at de må ha’ solgt en masse slik hen over weekenden.  Så nu er vi blevet enige om at afholde “slikligaen” hvor vi afholder 4 slikcups hen over sæsonen, hvilket har modtaget stor opbakning ude i de små fodbold foreninger. Specielt initiativet med at modtage slikposer for deltagelse er noget vi har hørt rigtigt godt om i fodbold fælleskabet, fra forældrenes side.

Bland selv slik og slikposer i lange baner

For lige at sige et par pæne ord om vores nye sponsor, så skal jeg da helt objektivt lige sige et par ord. HOLD NU OP hvor var det meget slik i alle former og afstøbninger. Der var alt fra chokolade til skumslik, til guld karameller, til pingvin stænger og chokofanter, til surt slik, til vingummi. Der var simpelthen alt hvad hjertet kunne begære, og det var billigt, meget billigt. Jeg føler faktisk helt at jeg bliver snydt, når jeg går i supermarkedet efter blandt selv slik nu, efter at have set hvordan priserne var i slikvognene.