Vandspejl i haven – en lækker måde at opgradere sine omgivelser

vandspejl i haven

Hvis du har et vandspejl i haven er du automatisk en af de seje drenge på blokken. Det er ikke engang fordi det behøver at være et pænt vandspejl, men det er naturligvis et plus, hvis det er pænt. Jeg ville dog være næsten ligeglad om mit vandspejl var pænt, bare fordi det er fedt. Det er fedt at kigge på vand, faktisk meget federe end at kigge på blomster.

Et vandspejl i haven giver automatisk swagger

Jeg ved ikke om alle er klar over det, men det er blevet fedt at have swagger. Jeg har personligt investeret meget af min tid på at blive mere cool og uppe mit swagniveau. Det er dog ikke noget ældre mennesker har lagt særligt mærke til – endnu. Det er sikkert noget mange kommer til at finde interessant senere, når det bliver lidt større altså. Jeg ved ikke om det er noget, som har været ligemeget altid eller om det bare først er nu det kommer op igen. Det er der ikke rigtig nogen som kan svare mig på, så jeg tror ikke at det har været fedt, de sidste 100 år. Dengang var swagger måske at man ikke døde inden man var 5 år gammel. Jeg ved det ikke. Jeg ved bare at et vandspejl i haven er noget af det fedeste og derfor bør flere mennesker have et.

Et vandspejl i haven er kun for de rigtigste spillere

Jeg ved ikke med dem som ikke er rigtige spillere, men jeg tror da gerne at de vil være en del af flokken. Jeg er dog ikke sikker, fordi hvis de ville skulle de jo bare købe et vandspejl i haven. Det er ikke svært, selv de mindst intelligente ville kunne gøre det. Altså, jeg kan gøre det. Så kan alle jo gøre det uden de store problemer vil jeg nok mene. En rigtig spiller ville kunne købe lige så mange vandspejl i haven som han eller hun kunne have lyst til at have. Jeg er ikke en der praler med mange ting, men jeg er da helt sikkert glad for mit vandspejl i haven og vil anbefale alle i min vennekreds at få det samme. Det er bare en af de ting som er fede at have, selvom man ikke kigger på det hver dag. Det er fedt at vide at der ude mellem planterne ligger et lille vandspejl og venter.

Skriv et svar